Grill - Party
V blízkosti športoviska si môžete naplánovať grilovanie na záhradnom grile, ktoré je súčasťou areálu hotela Poštár.
AKO GRILOVAŤ?
Priama metóda grilovania spočíva v priamom pôsobení žiarenia na jedlo. Táto metóda je vhodná hlavne pre jedlá, ktoré grilujeme menej ako 30 minút. Ide predovšetkým o steaky, hamburgery, klobásy alebo kotlety. Pri tomto spôsobe grilovania je potrebné pripravované jedlo otočiť. Jedlo získava vrúbkovanie typické pre túto metódu.
Zeleninu si nakrájajte nadrobno, posypeme trochou soli a čiernym korením. Pri grilovaní absorbuje soľ, čím zvýši svoju prirodzenú sladkosť. Ak chcete, môžete pridať sušené bylinky, ako je oregano, mäta, estragón alebo bazalka. Všetko pekne zmiešajte a spolu dajte na grilovaciu tácku.
Objednajte si grilovanie na našom záhradnom grile ešte dnes: